Saeco Aulika Focus

Saeco Aulika Focus

€906,00 

Met het grafische display, met plaats voor zowel iconen als tekst in verschillende talen en de interface (uitgerust met grote, gemakkelijk te begrijpen toetsen voor rechtstreekse selectie) is het apparaat gemakkelijk te gebruiken en te programmeren; ook het onderhoud en de reiniging zijn eenvoudiger, omdat alle onderdelen die regelmatige zorg nodig hebben, verwijderbaar zijn.

Aulika Focus kan koffie en melkdranken bereiden en ook heet water en stoom voor meer ervaren gebruikers. Daarnaast is het apparaat uitgerust met de « ONE TOUCH »-functie, waarmee het automatisch cappuccino en latte macchiato maakt. Dat doet het met een speciaal cappuccinomondstuk van de volgende generatie, dat geïntegreerd is in de neus van de machine. De kwaliteit van het melkschuim en de temperatuur in het kopje, twee fundamentele eigenschappen van een goede melkdrank, zijn de beste die er te vinden zijn. De kopjesverwarmer en de poederoptie (voor gebruik van gemalen koffie) maken de koffie-ervaring compleet.

Aulika is het Saeco-gamma dat bedoeld is voor de meest veeleisende professionals buitenshuis. 

 • Keuzemogelijkheden
  • espresso
  • koffie
  • warm water
  • cappuccino
  • latte macchiato
Eigenschappen: 
Aanpasbare kophoogte met telescopische koffieverdeler (7.8 cm - 11 cm)
Energiebesparend: programmeerbaar
Korte/lange koffie (programmeerbaar)
Ontkalkingswaarschuwing
Verwijderbare bereidingseenheid
Technisch
Garantie: 
2 jaar (uitgez. kalkoverlast)
Vermogen: 
1400W
Pompdruk: 
15bar
Breedte: 
334mm
Diepte: 
452mm
Hoogte: 
380mm
Gewicht: 
15
Capaciteit koffiebonen: 
350gr
Capaciteit waterreservoir: 
2,20
Capaciteit afvalbak: 
18

Smaakmakers

Toebehoren

Melkcups, suikertjes, koekjes of chocolade: onze smaakmakers zorgen voor de perfecte aanvulling op je kopje koffie. Ontdek ook onze heerlijke theesmaken en onze soepen, ons filterpapier en onze ontkalker.

 

Koffie van topkwaliteit

Kiezen voor de koffie van Torenhof, dat is kiezen voor topkwaliteit en een unieke smaak. Of je nu opteert voor onze (h)eerlijke koffiebonen of voor onze smaakvolle filterkoffie.