Saeco Aulika Top

Saeco Aulika Top

€1 706,10 

Aulika is de nieuwe lijn van koffieapparaten voor de OCS- ( office, catering & service ) en horecamarkt. Ze belichaamt de uitmuntende kwaliteit van de Saeco technologie.

In alle modellen zitten de beste professionele oplossingen, zoals het dubbel hydraulisch circuit, de grote capaciteit van de water- en koffiereservoir en de professionele certificatie. 

Dit alles garandeert de beste prestatie en de hoogste betrouwbaarheid, wat uiterst belangrijk is als de apparaten bedoeld zijn voor dagelijks gebruik.

Met het brede grafisch display, met plaats voor zowel iconen als tekst in verschillende talen, en de interface ( uitgerust met grote, gemakkelijk te toetsen voor rechtstreekse selectie ) is het apparaat gemakkelijk te gebruiken en te programmeren; ook het onderhoud en de reiniging zijn eenvoudiger omdat alle onderdelen die regelmatige zorg nodig hebben, verwijderbaar zijn.

Alle Aulika modellen bereiden koffie en melkdranken en geven ook warm water en stoom voor meer ervaren gebruikers.

De TOP versies zijn ook uitgerust met de "ONE TOUCH" functie en maken automatisch cappuccino en latte macchiato. Dit doen ze met een speciaal cappuccinomondstuk van de volgende generatie, dat geïntegreerd is in het menu van het apparaat. 

De kwaliteit van het melkschuim en de temperatuur in het kopje, twee fundamentele eigenschappen van een goede melkdrank, zijn de beste die er te vinden zijn.

In haar standaardconfiguratie omvat de TOP versie ook de basis met extra capaciteit voor het opvangen van koffiegruis. 

Bovendien kan ze rechtstreeks aangesloten worden op de waterleiding.

Aulika is het Saeco gamma dat bedoeld is voor de meest veeleisende professionals buitenhuis

 • Keuze mogelijkheden
  • Espresso
  • Koffie
  • Heet water / Stoom
  • Latte macchiato
  • Wiener melange
Eigenschappen: 
Aanpasbare kophoogte met telescopische koffieverdeler (7 cm - 14 cm)
Automatische ontkalkingscyclus
Energiebesparend: programmeerbaar
Korte/lange koffie (programmeerbaar)
Verwijderbare bereidingseenheid
Technisch
Garantie: 
2 jaar (uitgez. kalkoverlast)
Vermogen: 
1400W
Pompdruk: 
15bar
Breedte: 
336mm
Diepte: 
450mm
Hoogte: 
556mm
Gewicht: 
23
Capaciteit koffiebonen: 
1000gr
Capaciteit waterreservoir: 
400
Capaciteit afvalbak: 
40
Detailfiche: 

Smaakmakers

Toebehoren

Melkcups, suikertjes, koekjes of chocolade: onze smaakmakers zorgen voor de perfecte aanvulling op je kopje koffie. Ontdek ook onze heerlijke theesmaken en onze soepen, ons filterpapier en onze ontkalker.

 

Koffie van topkwaliteit

Kiezen voor de koffie van Torenhof, dat is kiezen voor topkwaliteit en een unieke smaak. Of je nu opteert voor onze (h)eerlijke koffiebonen of voor onze smaakvolle filterkoffie.