Saeco Lirika Focus

Saeco Lirika Focus

€484,00 

Espresso-technologie voor de OCS en (kleine) horecaomgeving. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken/onderhouden dankzij het grote display met duidelijke boodschappen en iconen, en een grote capaciteit voor semiprofessionele toepassingen. U kunt er zowel een espresso als een kop gewone koffie mee maken en  daarnaast geeft het ook heet water en stoom via een automoom pijpje. Met de pannarello (stoomhuls) maakt u in een handomdraai een romige cappuccino of een latte macchiato. 

Lirika verenigt het beste van de Saeco-knowhow: verwijderbaar zetsysteem (met aromaselectie voor het Plusmodel), prebrewing, boilers van A-klasse, keramische molens. 

Geniet van uw espressospecialiteiten, gemaakt met verse bonen, gemakkelijk te bereiden en geserveerd zoals in het beste Italiaanse café!

  • Keuze mogelijkheden
    • espresso
    • koffie
    • heet water
    • stoom
Eigenschappen: 
Aanpasbare kophoogte met telescopische koffieverdeler (7 cm - 14 cm)
Energiebesparend: programmeerbaar
Keramische verstelbare molens
Korte/lange koffie (programmeerbaar)
Verwijderbare bereidingseenheid
Technisch
Garantie: 
2 jaar (uitgez. kalkoverlast)
Vermogen: 
1850W
Pompdruk: 
15bar
Breedte: 
215mm
Diepte: 
430mm
Hoogte: 
381mm
Gewicht: 
7
Capaciteit koffiebonen: 
500gr
Capaciteit waterreservoir: 
2,50
Capaciteit afvalbak: 
15
Detailfiche: 

Smaakmakers

Toebehoren

Melkcups, suikertjes, koekjes of chocolade: onze smaakmakers zorgen voor de perfecte aanvulling op je kopje koffie. Ontdek ook onze heerlijke theesmaken en onze soepen, ons filterpapier en onze ontkalker.

 

Koffie van topkwaliteit

Kiezen voor de koffie van Torenhof, dat is kiezen voor topkwaliteit en een unieke smaak. Of je nu opteert voor onze (h)eerlijke koffiebonen of voor onze smaakvolle filterkoffie.